Palomatic Oy

Palomatic osaksi Turvakolmiota:
Lue lisää

Yläkuva

Laiteasennukset

Laitteiden luotettavuus ja käyttövarmuus ovat tärkeitä mittareita, kun tarkastellaan turvallisuusjärjestelmiä ja niiden eroja. Ratkaisevaa on myös kuinka laite on asennettu ja onko laitteet sopivia olosuhteisiin.

Laitteiden asennustyöt korostuvat usein kun tarkastellaan laitteiden toimivuutta, varmuutta ja siinä ilmeneviä vikoja. Huonosti asennettujen laitteiden asennuksista johtuvista laitevioista syntyy ylimääräisiä kustannuksia jotka nostavat järjestelmän kokonaishintaa kun sitä tarkastellaan pidemmällä aikavälillä. Lisäksi turhat viat heikentävät luottamusta laitteen toimintaan, joka johtaa monesti sen ylläpidon laiminlyönteihin turhina irtikytkentöinä.

Suoritamme laiteasennukset ammattitaidolla. Annamme asennuksille takuun, jonka aikana asennuksista johtuvat laiteviat korjataan veloituksetta. Lisäksi teemme myös tarkastuslaitosten määräaikaistarkastuksissa huomaamien puutteiden asennukset ja muut korjaustyöt.

Tarkastukset

Aina kun tehdään uusia asennuksia, muutostöitä tai laajennuksia tulevat muutokset huomioida myös järjestelmien osalta tarkastuttamalla niiden toiminta ammattiliikkeellä, sekä dokumentoimalla laitteeseen liittyvät kaaviot ja muut asennuskuvat.

Suoritamme asennukset ja siihen liittyvät dokumentoinnit sekä hoidamme tarvittavat laitetarkastukset puolestasi.