Palomatic Oy

Palomatic osaksi Turvakolmiota:
Lue lisää

Yläkuva

Hälytys- ja laitetietojen signaalinsiirtolaite

Palomatic tarjoaa asiakkailleen nykyaikaisen ratkaisun kiinteistön hälytysten ja laitetietojen siirtoon. Signaalinsiirtolaitteen kautta voidaan hoitaa mm. palo-, murto-, kosteus-, hissi- ja laitetilatietohälytykset. Signaalia voidaan siirtää tarvittaessa 16 eri kohteesta, joko IP-pohjaisesti tai mobiiliyhteydellä täysin ilman kiinteää tietoliikenneyhteyttä. Matkapuhelinoperaattorien verkonhäiriöiden varalle laitteessa on mahdollisuus käyttää kahta SIM-korttia samanaikaisesti. Laitteella on tarvittavat viranomaishyväksynnät ja se on täysin operaattoririippumaton. Vastaanottajia hälytyksille voi useita, esimerkiksi kiinteistönhoitaja, hälytyskeskus ja vartiointiliike.

Signaalinsiirtolaite on jatkuvasti valvottu niin linjayhteyden kuin laiteviankin varalta. Laitteen avulla signaalinsiirtoa voi tehdä kaksisuuntaisesti, joten sen kautta voidaan myös tehdä valvottavien laitteiden päivityksiä tai asetusten muutoksia etäyhteyden kautta. Käyttömahdollisuutena on myös kameravalvonnan ohjaus.

Palomatic toimittaa signaalinsiirtolaitteet palveluna sisältäen asennukset, käyttöönoton testaukset ja täyden ylläpidon. Laitteita tilaavat käyttöönsä kiinteistöjen omistajat, isännöitsijät, rakennuttajat, automaatio- ja valvontatoimittajat sekä huoltovastaavat. Laite voidaan liittää osaksi Palomatic Vuositarkastus –sopimusta.

Signaalinsiirtolaitteen edut asiakkaalle:

  • Monipuoliset käyttömahdollisuudet monikanavaiseen ja kaksisuuntaiseen signaalinsiirtoon
  • Laite on laadukas, pienikokoinen, etäohjattava sekä –valvottava
  • IP-pohjainen ja langaton tiedonsiirto
  • Helppo ja nopea käyttöönotto, myös vanhojen laitteiden korvaajaksi
  • Laitteessa on häiriötilanteiden varalle automaattinen uudelleenkäynnistys ja palautuminen
  • Kokonaispalveluna luotettava ja huoleton ratkaisu